Gotlands studentkår Rindi

Som student vid Uppsala universitet - Campus Gotland representeras du av Gotlands studentkår Rindi. Rindis uppgift är att arbeta för att du ska få en så kvalitativ, kreativ och trivsam studieperiod som möjligt. Bli gärna medlem för att stötta kårens verksamhet!

Bli medlem i Rindi!

Genom att bli medlem i kåren stödjer du kårens arbete och får tillgång till alla kårens tjänster och förmåner.

När du blir medlem får du ett medlemskort hem i brevlådan. Detta kort ger dig tillgång till mängder med medlemsexklusiva rabatter i Visby med omnejd, förutom de ordinarie Studentkortet-rabatterna som finns tillgängliga i hela landet. För att få veta mer om vilka rabatter som finns tillgängliga för Rindis medlemmar just nu, besök www.rindi.com för de lokala rabatterna och www.studentkortet.se för de nationella rabatterna.

Utbildningsbevakning

Studentkårens viktigaste uppgift är att bevaka studenternas intressen i utbildningsfrågor. Rindi ska av universitet beredas plats i alla universitetsorgan som bereder eller beslutar om studier vid Campus Gotland.Rindi är representerad i alla grupper som beslutar om studierna vid Campus Gotland. Exempelvis har vi representanter i Planeringsrådet. Detta ger kåren möjlighet att lyfta studenternas perspektiv och bidra i kvalitetsutvecklingen av universitetets verksamhet.

Medlemskap i en studentkår

Några bra argument för att du ska bli medlem i Studentkåren Rindi:

  • Studentkåren finns som stöd och skyddsnät för dig under din studietid (tänk fackligt ombud)
  • Kåren är en mötesplats där du kan komma i kontakt med andra studenter genom olika sociala fritidsaktiviteter såsom sång, dans, teater, bar och kök, med mera
  • Som medlem får du även tillgång till massvis med rabatter och förmåner på både kåren och i det omgivande samhället
  • Kåren erbjuder också en mängd tjänster som du som student kan ha nytta av under din utbildning. Ett mycket konkret exempel är arbetet med studentboende via sajten Gotlands studentbostad.

Hur vet man vad som är på gång?

Rindis webbplats kan du hitta information om vad som är på gång för studenter, både på campus och på kåren.

Frågor och kontakt

Om du har frågor om medlemskap i studentkåren eller andra funderingar som rör kåren, besök www.rindi.com eller ring till kårexpeditionen på 0498- 0498-10 84 91. Rindi finns också på Facebook.

Kårhuset ligger på Tage Cervins gata 1 precis bakom Almedalens scen.

Senast uppdaterad: 2023-09-15