Student våren 2023

På denna sida ger vi några tips till dig som ska studera hos oss på Campus Gotland i vår. Börja med checklistan.

Från och med 22 december kan du registrera dig

Om du sökt kurser och program till våren får du antagningsbesked 1 med svarskrav 9 december via ditt konto på Antagning.se skickat till den e-postadress du angav i ansökan. Fler viktiga datum:

Fler viktiga datum finns i vår checklista för nya studenter.

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress eller det telefonnummer du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats. Observera: Om du inte ser mejlet från oss i din vanliga inkorg kan det ha hamnat i skräppostmappen så glöm inte att även kolla den om du inte ser mejlet i inkorgen!

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information om antagningar med villkor och om du står som reserv hittar du på universitetets studentsidor och hos den institution som kursen tillhör.

Har du frågor eller får problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller kontakta Studieadministrationen vid Campus Gotland.

Hitta till Campus Gotland

Hitta till Campus Gotland

Uppsala universitet - Campus Gotland ligger mellan stranden och ringmuren i Visbys inre hamn.

Hitta till oss

Bra länkar för dig som är student hos oss

Sen anmälan öppnar 15 december!

Hann du inte söka någon av våra kurser eller program innan sista ordinarie anmälningsdag 17 oktober? Från och med 15 december har du chansen att göra en så kallad sen anmälan till vårens utbildningar.

Bild
Senast uppdaterad: 2023-03-20