Student hösten 2023

På denna sida ger vi några tips till dig som ska studera hos oss i höst. Börja med checklistan!

Välkommen till Uppsala universitet och Visby!

Snart börjar du plugga hos oss vid Uppsala universitet - Campus Gotland och vi ser fram emot när höstterminen börjar och vi hoppas du också gör det!

Om du vill lära känna oss lite bättre innan du kommer till oss kan du följa Campus Gotland på Instagram och/eller Campus Gotland på Facebook

Välkomstaktiviteter

Nya studenter på Campus Gotland kommer att bjudas in till diverse välkomstaktiviteter, till exempel guidade turer i Visby, en tur med turisttåget samt en busstur runt Gotland. Detaljer runt detta hittar du i vår checklista

Välkomstmottagning 28 augusti

Välkomstmottagningen för nya studenter på Campus Gotland kommer att äga rum samma dag höstterminen börjar, dvs måndag 28 augusti i S:t Nicolai ruin i Visby. Mer information kring välkomstmottagningen finns här.

Andra välkomstaktiviteter

Gotlands studentkår Rindi bjuder in nya studenter till välkomstaktiviteter på den traditionella Lamningen som sätter igång 4 september. Mer information om Lamningen 2023.

Hitta till Campus Gotland

Hitta till Campus Gotland

Uppsala universitet - Campus Gotland ligger mellan stranden och ringmuren i Visbys inre hamn.

Hitta till oss

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress eller det telefonnummer du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats. Observera: Om du inte ser mejlet från oss i din vanliga inkorg kan det ha hamnat i skräppostmappen så glöm inte att även kolla den om du inte ser mejlet i inkorgen!

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information om antagningar med villkor och om du står som reserv hittar du på universitetets studentsidor och hos den institution som kursen tillhör.

Har du frågor eller får problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller kontakta Studieadministrationen vid Campus Gotland.

Bra länkar för dig som är student hos oss

Senast uppdaterad: 2023-09-20