Vi söker studentvärdar!

Bild

Är du en student hos oss? Vill du jobba lite extra för oss? Just nu söker vi studentvärdar till följande uppdrag:

27 juni - 1 juli: Almedalsveckan 
Under Almedalsveckan är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer. Vår informationssida om Almedalsveckan riktad till externa parter som vill hyra lokaler på Campus Gotland.
Är du intresserad, skicka ett mejl till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Vecka 33: Välkomstringningar
Inför varje hösttermin, i mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet. Mer information om uppdraget som välkomstringare
Är du intresserad, skicka ett mejl till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Vecka 34Arrival Days
I samband med höstterminen anordnar universitetet "välkomstservice" för internationella nytantagna studenter, så kallade Arrival Days. Till exempel möter vi upp de nya studenterna på flygplatsen och i hamnterminalen. För att jobba som studentvärd på Arrival Days ska du känna dig bekväm med att prata engelska. Information om studentvärdarna vi behöver för Arrival Days samt länk till jobbansökan.
Är du intresserad, kontakta henrietta.holmberg@uu.se.

Vem är du?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra.

Vad får du?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Bild

Vi söker välkomstringare till mitten av augusti

En tacksam aktivitet som många nyantagna studenter uppskattar är att Ringarebli uppringda av en befintlig  student på Campus Gotland. Det är ett bra tillfälle för nya studenter att kunna ställa frågor eller höra mer om vad som är viktigt att tänka på och/eller om livet som student i Visby.

Nu söker vi dig som en god ambassadör vill välkomna nya studenter till Uppsala universitet och Visby!

Jobbet

Arbetet innebär att ringa våra nyantagna studenter och hälsa dem välkomna till Uppsala universitet – Campus Gotland. Hela syftet är att hälsa dem välkomna, du behöver inte kunna svara på frågor som rör programmen eller undervisning, schema och sådant. Du kommer att få vägledning inför samtalen och bra kontakter att förmedla. Eftersom klasserna är förhållandevis små får du ringa till flera olika program.

Du ringer från din egen telefon, (vilket vi såklart ersätter dig för) under eftermiddag/kväll preliminärt tisdag 15 - torsdag 17 augusti. Förutom att du hjälper oss, får kontakt med en massa nya människor, något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. Arvodet är 140:-/timme plus semesterersättning.

Intresserad? Skicka ett mejl till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Senast uppdaterad: 2023-05-25