Vi söker studentvärdar

Bildobjekt

Vi söker nu studenter som efter ett rullande schema kan jobba i receptionen mellan klockan 14.30-16.30 måndag – torsdag. Utöver denna tid kan det bli aktuellt att hoppa in extra när det kan behövas, framförallt om vi har något kvälls- eller helgarrangemang. Exempel på saker att göra i receptionen:

  • Svara på frågor från studenter/personal/besökare
  • Hantera passerkort (Campuskortet)
  • Hjälpa till att byta lösenord
  • Hantera hittegods
  • Boka grupprum åt studenter
  • Låna ut utrustning (t ex en bärbar dator eller projektor)
  • Lämna ut rättade tentor
  • Försäljning av profilprodukter och utskriftsvouchers

Vem är du?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra. Till sist bör du ha god förmåga i svenska eller engelska i tal och skrift.

Vad får du?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Intresserad? 

Om du är intresserad av jobbet som studentvärd i receptionen så får du gärna skicka en intresseanmälan till oss via mejl: reception-cg@uu.se.

Vi söker studentvärdar!

Bild

Är du en student hos oss? Vill du jobba lite extra för oss? Just nu söker vi studentvärdar till följande uppdrag:

27 juni - 1 juli: Almedalsveckan 
Under Almedalsveckan är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer. Vår informationssida om Almedalsveckan riktad till externa parter som vill hyra lokaler på Campus Gotland.
Är du intresserad, skicka ett mejl till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Vecka 33: Välkomstringningar
Inför varje hösttermin, i mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet. Mer information om uppdraget som välkomstringare
Är du intresserad, skicka ett mejl till infocampusgotland@uadm.uu.se.

Vecka 34Arrival Days
I samband med höstterminen anordnar universitetet "välkomstservice" för internationella nytantagna studenter, så kallade Arrival Days. Till exempel möter vi upp de nya studenterna på flygplatsen och i hamnterminalen. För att jobba som studentvärd på Arrival Days ska du känna dig bekväm med att prata engelska. Information om studentvärdarna vi behöver för Arrival Days samt länk till jobbansökan.
Är du intresserad, kontakta henrietta.holmberg@uu.se.

Vem är du?

Du som jobbar som studentvärd lär vara en ansvarsfull och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra. Till sist bör du ha god förmåga i svenska eller engelska i tal och skrift.

Vad får du?

Förutom att du hjälper oss, träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Bild

Senast uppdaterad: 2023-09-15