Jobb och karriär

Jobb och karriär

Jobb och karriär

Funderar du på livet efter studierna? Vill du söka arbete, starta eget eller kanske studera vidare?

Har du funderingar om arbetsliv och karriär? Vi ger dig stöd och vägledning. Det finns mycket du kan göra för att utforska arbetsmarknaden och din framtida karriärväg, under hela din studietid.

Förutom att ge karriärtips erbjuder vi vägledningssamtal, CV-handledning och feedback på anställningsbrev. Kontakta oss om du behöver bolla dina tankar och funderingar med.

Som student vid Uppsala universitet har du tillgång till karriärportalen UU CareerGate och plattformen GoinGlobal som är ditt digitala stöd på vägen mot arbetslivet.

Kontakta en vägledare

Studie- & karriärpodden

Studie- & karriärpodden är en podd för dig som funderar på att studera eller redan studerar vid Uppsala universitet. I den här podcasten möter du Madelene, Sara, Jonathan och Sara. De intervjuar studenter, alumner, forskare eller andra personer som är intressanta när det gäller studier och karriär! Lyssna från webben eller prenumerera på podden i din podd-app.

Gå till podden

Studera vidare och börja forska

närbild på ett mikroskops objektiv

Vill du fortsätta din utbildning på Uppsala universitet erbjuder vi magisterprogram, masterprogram och forskarutbildning inom en mängd olika områden. Som doktorand, forskarstuderande, är du en av framtidens nyckelpersoner. Du bidrar till universitetets forskning och är en betydelsefull representant för Uppsala universitet.

Läs mer om Uppsala universitets forskning.

Senast uppdaterad: 2023-08-22