Öppettider på Campus under helgerna

bild

På denna sida ger vi information kring hur vi har öppet och stängt på Campus Gotland mellan 23 december 2022 - 9 januari 2023. Några ord om coronaviruset.

BIBLIOTEKET
Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

GOTLANDS STUDENTKÅR RINDI
Rindiborgen har stängt vecka 52 och vecka 1, men Ordföranden går att kontakta via mejl. Kontaktinformation till specifika personer hittar du på www.rindi.com men om du är osäker vem du ska kontakta så kan du skriva till info@rindi.com så kommer det rätt! Den 24:e december kommer Rindi vara öppet från 10 till 17 och bjuda på jule-fika och föreläsning om jultraditioner! Håll utkik på Rindis Facebook-sida.

IT-STÖD/HELPDESK
IT-stödet finns tillgänglig via mejl it-support@uu.se och telefon 018-471 4400, alla vardagar kring jul och nyår, mellan klockan 8.00-17.00. Räkna dock med längre svarstider under julhelgerna då bemanningen kommer att vara reducerad.

IT-stödet bemannar receptionen på Campus Gotland fram till 22 december och från 9 januari, helgfri måndag-fredag, klockan 13.30-14.30. 

RECEPTIONEN

Receptionen är öppen till och med 22 december. Öppnar åter måndag 9 januari 2023.

RESTAURANG/CAFÉ
Restaurang Maltfabriken är öppen till och med torsdag 22 december. Därefter stängt och öppnar åter måndag 9 januari. Öppettider för Café Foajé i Almedalsbiblioteket.

RIKTAT PEDAGOGISKT STÖD
​Riktat pedagogiskt stöd för studenter med funktionsnedsättning är öppet till och med 22 december.

  • Stängt 22 december - 1 januari
  • Öppet 2 - 4 januari
  • Stängt torsdag 6 januari (Trettondagen) samt fredag 7 januari.

Öppet som vanligt från måndag 9 januari.

SPRÅKVERKSTADEN
Språkverkstaden är öppen till och med onsdag 21 december och från och med måndag 9 januari. 

Läs om hur du bokar handledningstid i Språkverkstaden.

STUDENTBOENDE
Gotlands studentbostad kommer gå på julledighet mellan 19 december till 8 januari och besvarar mejl så snart det är möjligt från och med 9 januari. Om du söker bostad under dessa veckor kan du skicka ett mejl till boende@rindi.com. Du får då ett autosvar med vägledning och tips på hur och var du kan söka efter boende för vårterminen 2023.

STUDENTHÄLSAN


Studenthälsan har stängt 23 - 30 december.
2-5 januari finns Studenthälsan tillgänglig på distans. Telefonrådgivningstider läggs ut som vanligt här den 2,4 och 5 januari. Observera: 5 januari, dvs Trettondagsafton jobbar vi halvdag. Trettondagen 6 januari har vi stängt.

Vi är tillbaka fysiskt på plats från och med 9 januari.

STUDIEADMINISTRATIONEN
Studieadministrationen hjälper till med kursspecifika ärenden, till exempel, registrering på kurs, studieavbrott, studieuppehåll, tillgodoräknande. Så här når du oss under jul- och nyårshelgerna:

  • Kontorslandskapet på plan 2 i D-huset 13.00-14.30: vi finns tillgängliga i landskapet samt via Zoom och telefon till och med 20 december och från och med 9 januari. Däremellan är landskapet stängt.
  • via mejl studentservice-cg@uu.se (under hela perioden men räkna med längre svarstider).

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Mitt Ladok.

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDNINGEN
Studievägledningen är tillgänglig till och med 22 december. Under perioden 23 december - 6 januari når du oss lättast via mejl studievagledning-cg@uu.se (räkna med något längre svarstider).

Studievägledningen öppnar som vanligt 9 januari med bokningsbara tider.

VÄGLEDNING KRING UTLANDSSTUDIER
Internationell handläggare på Campus Gotland är ledig 22 december - 4 januari. Under tiden hänvisar vi frågor om utlandsstudier till Enheten för internationell mobilitet via mobility@uu.se.

Drop-in via Zoom, tisdagar och torsdagar, är stängd 22 december till 5 januari och öppnar åter 10 januari. Läs mer om drop-in på vår sida om internationella möjligheter.


Mellan 24 december och 8 januari behöver du ha giltigt passerkort (Campuskortet) för att komma in i Campus Gotlands lokaler. Läs mer om Campuskortet.

Ska du studera vid Campus Gotland i vår? Se vår välkomstsida för vårterminen 2023.

Information om coronaviruset

Från och med 1 april 2022 klassas covid-19 inte längre som en allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom, meddelar Folkhälsomyndigheten.

  • Du bör dock fortfarande stanna hemma vid symptom (till exempel halsont, snuva, täppt näsa, feber, hosta).
  • Du som är ovaccinerad löper större risk att bli allvarligt sjuk i covid-19. För att undvika att bli sjuk bör du som är ovaccinerad vara extra försiktig och undvika inomhusmiljöer där många människor samlas. 
  • Du som har möjlighet bör följa Folkhälsomyndighetens rekommendation att vaccinera dig.

På Krisinformation.se finns en sammanställning av råd och rekommendationer som gäller just nu.

Senast uppdaterad: 2023-09-15