Avslutningsceremoni vid Campus Gotland

I slutet av varje läsår ordnar Uppsala universitet - Campus Gotland en avslutningsceremoni för studenter som avslutar sina studier vid universitetet.

Nästa avslutningsceremoni äger rum 4 juni 2021 online och inbjudan skickas ut via e-post i början av maj. Så kolla din mejlbox, även spamboxen.

Inbjudan till avslutningsceremonin 2021

Till sommaren avslutar du dina studier här på Uppsala universitet – Campus Gotland.

Gunnar Dahlin
Gunnar Dahlin - Årets lärare 2018

Vi bjuder därför in dig till att delta vid en digital ceremoni där vi vill tacka dig för din studietid hos oss och önska dig ett stort lycka till i framtiden! Vanligtvis ses vi fysiskt enligt vår traditionella avslutningsceremoni men i sommar ses vi digitalt med anledning av de fortsatta nationella direktiv som finns gällande folksamlingar.

Under ceremonin från Wisby Strand bjuder vi på levande musik och tal av rektorsrådet Olle Jansson, regiondirektören Peter Lindvall och en studentrepresentant. Dessutom kommer Gotlands studentkår Rindi att utse Årets lärare.

När: fredag 4 juni kl. 16.00-16.30
Plats: online från Wisby strand.
Anmälan: ingen anmälan krävs men berätta gärna att du kommer i vårt Facebook-event.

Varmt välkommen!

bild
Olle Jansson
Rektorsråd

PS. Observera att avslutningsceremonin inte är en formell examensceremoni och man behöver inte ha fått sin examen för att delta i evenemanget. Läs mer om examen.

PPS. Enskilda utbildningsprogram kan också ordna avslutningsaktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

Sändningen startar 4 juni 2021, kl 16.00

Gå med i alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 20 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.

Bli en alumn

Alumni

Ansök om examen

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs om hur du ansöker om din examen.

Senast uppdaterad: 2021-06-07