Avslutningsceremoni vid Campus Gotland 3 juni 2022

Bild

Välkommen till den årliga avslutningsceremonin för dig som avslutar dina studier vid Uppsala universitet - Campus Gotland! Det här är ett tillfälle för universitetet att tacka för din tid på Uppsala universitet och önska dig lycka till i framtiden!

Till sommaren avslutar du dina studier här på Uppsala universitet – Campus Gotland.

Bild
Annika Henningsson - årets lärare 2022 tillsammans 
med Martin Forsberg, ordförande vid Gotlands
studentkår Rindi

Vi bjuder därför in dig till att delta vid en avslutningsceremoni där vi vill tacka dig för din studietid hos oss och önska dig ett stort lycka till i framtiden! 

Under ceremonin på Wisby Strand bjuder vi på dryck och tilltugg, musik, tal från rektorsrådet Olle Jansson, Region Gotland och studentkåren Rindi.

Dessutom kommer Gotlands studentkår Rindi att utse Årets lärare.

När: fredag 3 juni kl. 16.00-17.30
Plats: Wisby strand
Anmälan: Anmäl dig här, senast 25 maj - Anmäl även om du vill ta med gäster (max 5 stycken).

Observera: Inbjudan till dig som avgångsstudent skickades ut via e-post i början av maj. Vi skickade till den mejladress du angav på Antagning.se i samband med att du sökte din utbildning. Så kolla din mejlbox, även spamboxen. Om du inte fått mejlet från oss (från Olle Jansson, rektorsrådet för Campus Gotland), och därmed inte anmält dig, kan du anmäla dig via länken ovan. 

Varmt välkommen!

bild
Olle Jansson
Rektorsråd

PS. Observera att avslutningsceremonin inte är en formell examensceremoni och man behöver inte ha fått sin examen för att delta i evenemanget. Läs mer om examen.

PPS. Enskilda utbildningsprogram kan också ordna avslutningsaktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

PPPS. På vårt Facebook-evenemang kan du berätta för oss och resten av världen att du kommer på Avslutningsceremonin 3 juni

Ansök om examen

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs om hur du ansöker om din examen.

Senast uppdaterad: 2023-01-17