Avslutningsceremoni vid Campus Gotland

Bild

I slutet av varje läsår ordnar Uppsala universitet - Campus Gotland en avslutningsceremoni för studenter som avslutar sina studier vid universitetet.

Nästa avslutningsceremoni äger rum i början av juni 2024 och inbjudan skickas ut via e-post i början av maj. Informationen nedan handlar om avslutningsceremonin i juni 2023. 


Välkommen till den årliga avslutningsceremonin för dig som avslutar dina studier vid Uppsala universitet - Campus Gotland! Det här är ett tillfälle för universitetet att tacka för din tid på Uppsala universitet och önska dig lycka till i framtiden!

Till sommaren avslutar du dina studier här på Uppsala universitet – Campus Gotland.

Bild
Annika Henningsson - årets lärare 2022 tillsammans 
med Martin Forsberg, dåvarande ordförande vid
Gotlands studentkår Rindi

Vi bjuder därför in dig till att delta vid en avslutningsceremoni där vi vill tacka dig för din studietid hos oss och önska dig ett stort lycka till i framtiden! 

Under ceremonin på Wisby Strand bjuder vi på dryck och tilltugg, musik, tal från rektorsråd, representant från Region Gotland samt Gotlands studentkår Rindi.

Dessutom kommer Gotlands studentkår Rindi att utse Årets lärare.

När: fredag 2 juni kl. 16.00-17.30
Plats: Wisby strand
Anmälan: Inbjudan med anmälningslänk har skickats till alla avgångsstudenter via e-post, till den adress som angavs i samband med ansökan via Antagning.se. Inbjudan skickades i slutet av mars 2023. Kolla in din mejlbox, även spamboxen. Hittar du inte din inbjudan, kontakta gärna Yvonne Näsman via mejl: yvonne.nasman@uu.se.

Varmt välkommen!

bild
Olle Jansson
Rektorsråd

PS. Observera att avslutningsceremonin inte är en formell examensceremoni och man behöver inte ha fått sin examen för att delta i evenemanget. Läs mer om examen.

PPS. Enskilda utbildningsprogram kan också ordna avslutningsaktiviteter för sina studenter. Studenter är självklart välkomna att delta i båda.

PPPS. Facebook-evenemang för avslutningsceremonin 2023

Gå med i alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 30 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.

Bli en alumn

Alumni

Ansök om examen

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ska du ansöka om examen. Med en examen från Uppsala universitet kommer du att vara väl rustad för yrkeslivet på den svenska och internationella arenan.

Läs om hur du ansöker om din examen.

Senast uppdaterad: 2023-09-08