Nya öppettider i Campus Gotlands lokaler

29 oktober 2019

Universitetet stänger lokaler nattetid men C-huset på Campus Gotland är fortsatt öppet dygnet runt måndag-fredag.

Av säkerhetsskäl har Rektor beslutat att Uppsala universitets samtliga lokaler ska vara stängda för studenter kl.00.00-05.00 från 1 november. Lokala avvikelser förekommer, bland annat vid Campus Gotland.

Som student på Campus Gotland har du fortsatt tillgång till studieplatser i C-huset (C10, C11, C12, C13 och C15) måndag till fredag dygnet runt med hjälp av campuskort och kod. Klämdagar och helgdagar är C-huset stängt och inte tillgängligt. Studenter ansvarar för sin vistelse där och får inte släppa in obehöriga.

Studenter vid institutionen för Speldesign kommer fortsättningsvis att ha tillgång till lokaler i F-huset enligt tidigare.

Öppettider på Campus Gotland.