G-huset (Residenset) plan 1 - 4 på Campus Gotland

Bild

Planskisser över lokaler i G-huset hittar du på denna sida.

G-huset ligger på Strandgatan 1 i Visby och innehåller undervisningslokaler, speciallokaler och arbetsplatser för Institutionen för speldesign.

Residenset är statligt byggnadsminne och förvaltas av Statens fastighetsverk (SFV). Mer information om Residenset finns på SFV:s webbplats.

LÄS- OCH MATPLATSER - PLAN 1 - G-HUSET

Pentry, läs- och matplatser (för max 30 personer). Pentryt är utrustat med mikrovågsugn, diskmaskin, vattenkokare, kaffebryggare, porslin och bestick. Återvinningsmöjligheter under diskbänken samt innanför entrén till plan 1 i G-huset.

Fikarum

G-huset plan 2

Bild

Bild

På plan 2 i G-huset finns studentarbetsytor för studenter, VR-studio, grafiklabb samt lokaler/kontorsplatser för lärare och administrativ personal vid institutionen för speldesign.

Hjärtstartare i trapphuset

Hjärtstartare samt Första hjälpen-station finns i trapphuset nära hissen. Hjärtstartare finns även i B-huset (bakom receptionen), i E-huset innanför entrédörren till biblioteket, i D-huset på bottenvåningen, samt i F-husets entré.

Bilder och mer information 

G20 (studentarbetsyta) - plan 2 - G-huset

G20 har 30 platser och är ett av rummen du kan boka som student för t ex studentarbeten. Schema för G20 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

G20 bokar du själv via vårt lokal- och schemasystem TimeEdit. En instruktion för hur du bokar ett grupprum hittar du här (pdf-fil). Logga in i TimeEdit med ditt användar-id och lösenord A för att boka rummet.

G20

Det finns även grupprum att boka på andra ställen på Campus. Läs mer om bokningsbara grupprum för studenter vid Campus Gotland.

G21 (studentarbetsyta) - plan 2 - G-huset

G21 har 15 platser och är ett av rummen du kan boka som student för t ex studentarbeten. Schema för G21 (TimeEdit) de närmaste 7 dagarna.

G21 bokar du själv via vårt lokal- och schemasystem TimeEdit. En instruktion för hur du bokar ett grupprum hittar du här (pdf-fil). Logga in i TimeEdit med ditt användar-id och lösenord A för att boka rummet.

G21

Det finns även grupprum att boka på andra ställen på Campus. Läs mer om bokningsbara grupprum för studenter vid Campus Gotland.

G-huset plan 4

Bild

bild

På plan 4 i G-huset finns en föreläsningssal (G41) samt lokaler/kontorsplatser för lärare och administrativ personal vid institutionen för speldesign.

Bilder och mer information

Senast uppdaterad: 2023-05-30