Campus Camp

Campus Camp är ett årligt evenemang vid Uppsala universitet - Campus Gotland som äger rum lördag - söndag (två dagar) i maj varje år. Inbjudan går ut till dig som söker utbildningsprogram vid Campus Gotland som förstahandsval.

Huvudsyftet med Campus Camp är att du som blivande student ska få en känsla av Visby som studentstad och för att du ska kunna få svar på alla de frågor du kan tänkas ha kring ditt studieval på Campus Gotland.

Uppsala universitet och Gotlands studentkår Rindi (med stöd från Region Gotland och Destination Gotland) bjuder dig då på gratis båtresa, boende, mat, studentaktiviteter, träff med lärare och hur mycket information som helst om programmet du sökt.

Prova på studentliv

Väl framme i Visby bjuder Gotlands studentkår Rindi in er till studentlivet: Gutniska lekar, häng med studenter i Almedalen där det också blir middag och studentaktiviteter.

På kvällen slår studentpuben upp sina portar. Festa och lär känna andra som sökt och våra nuvarande studenter! 

På söndagen får du svar på alla dina frågor

På söndagen bjuder Region Gotland på brunch i universitetets restaurang. Du får då sitta tillsammans med andra som sökt till ditt program, lärare och nuvarande studenter.

Efter det får du prata med studenter, kårordförande, lärare, studievägledare och boendeförmedlare om studier, boende, studielån, resor, antagning och allt som du kan tänkas ha frågor om. Du får också en bild och en känsla av hur utbildningen du sökt går till.

Hur anmäler jag mig?

Inbjudan går ut via e-post i mitten av april till dig som sökt ett utbildningsprogram på grundnivå hos oss som första- och i vissa fall andrahandsalternativ.

Vi kan tyvärr bara ta emot ett begränsat antal deltagare, så tveka inte att anmäla dig så fort du får en inbjudan!

Alternativt Campus Camp p g a corona

Nästa Campus Camp skulle äga rum hos oss i Visby 30 - 31 maj 2020.

På grund av corona är dock Campus Camp 2020 ersatt med ett webbinarium 27 maj. Om du sökt program hos oss i första hand hösten 2020 kommer du att få inbjudan till det.

Kontakta oss!

Har du några frågor om Campus Camp?

Kontakta då gärna Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland