Campus Gotland

Student våren 2018

Varmt välkommen till Campus Gotland vårterminen 2018! På denna sida ger vi några tips till dig som ska plugga hos oss i vår. Börja med checklistan.

Registrera dig på din/dina kurser från och med 28 december!

För att kunna registrera dig på kursen/-er som du blivit antagen till måste du aktivera ett studentkonto. Du aktiverar ditt konto och hittar dina kurser i Studentportalen.

Observera att olika kurser har olika registreringsperioder och du ansvarar själv för att ta reda på när registreringsperioden för just din kurs öppnar. Det gör du lättast genom att logga in i Studentportalen och sök fram (med kurskod, anmälningskod eller namnet på kursen) den/de kurser du är antagen till.

Är du reserv?

Vi kallar reserver via den e-postadress eller det telefonummer du angivit på Antagning.se så se till att kolla din e-post innan och under kursstart så att du inte riskerar att förlora din reservplats.

Är du efterantagen eller antagen med villkor?

Information hittar du under kursens registreringsinformation i Studentportalen.

Har du frågor eller får du problem, ta kontakt med institutionen som ger kursen eller studentservicecampusgotland@uadm.uu.se.

Skriv dig på Gotland under tiden du pluggar här

Du som flyttar för att studera vid universitet eller högskola ska normalt sett vara folkbokförd på din nya studieort. Gör flyttanmälan på Skatteverkets webbplats.

När du folkbokför dig här får du ännu bättre pris än studentrabatt på färjorna till och från Visby. Läs mer om resor här.