Campus Gotland

Campus Gotland - det bästa av två världar

Uppsala universitets nyaste campus ligger i hjärtat av Visby och heter Campus Gotland.

Om Campus Gotland

Mitt i Östersjön, i världsarvsstaden Visby, finns Uppsala universitet - Campus Gotland. Ett litet campus inom ett stort universitet på en mycket speciell plats.

På Campus Gotland kan du läsa utbildningar inom humaniora, juridik, teknik och naturvetenskap, samhällsvetenskap, speldesign, språk, utbildningsvetenskap och vårdvetenskap.

Som student vid Uppsala universitet - Campus Gotland ska du få det bästa av två världar: det stora universitetets bredd och tyngd inom utbildning och forskning, samt den unika studiemiljön vid ett mindre campus. Här blir du en del av en studiemiljö med mycket lärartid och många kontaktytor till studenter från andra utbildningar.

Den småskaliga lärmiljön skapar förutsättningar för en nära och fördjupad kontakt mellan studenter och lärare. På Campus Gotland är risken att försvinna i mängden minimal, här blir varje student sedd och bekräftad. Såväl föreläsningssalar som bibliotek, kår och studentservice finns samlade på bekvämt gångavstånd på campus.

Gör ett studiebesök på Campus Gotland

Hur är det att studera på Campus Gotland egentligen? En idé för att få en uppfattning är att komma hit på studiebesök då vi kan ge en presentation om universitetsstudier och information om våra utbildningar.

Läs mer och boka studiebesök