Har du frågor?

Roligt att du är intresserade av att studera delar av din utbildning vid något av våra partneruniversitet! Vi förstår att mycket information cirkulerar och det är mycket bra att studenter hjälper varandra. Information kan dock förändras, ta för vana att alltid kontrollera med källan för att få aktuell och uppdaterad information. 

Se vanliga frågor här och våra svar

Institutions- och ämnesanknutna utbyten

Många av våra institutioner har egna utbytesavtal och dessa administreras på lite olika sätt. Institutions- och ämnesanknutna utbytesprogram är alltid knutna till studier vid en viss institution eller inom ett visst ämnesområde. Se vilken institution du tillhör så kan du vända dig dem till för information om de har platser du kan söka.

Kontakta oss!

Internationella kansliet vid universitetet hjälper dig med information och vägledning kring utlandsstudier.

Innan du kontaktar oss, har du...

När och var: En internationell handläggare finns tillgänglig för drop-in på Campus Gotland varje tisdag klockan 15 - 16.30, D-husets bottenvåning precis till höger innanför entrén. OBS! Sista drop-in för terminen är 4 juni (öppnar igen 10 september). Under ansökningsperioder kan du också boka samtalstid (30 min), se tider och boka här.
E-post: mobility@uu.se
Utbytesstudier vid Uppsala universitet på Facebook