Campus Gotland

Jobba som studentvärd på Campus Gotland

Vill du jobba extra under studierna? Campus Gotland söker dig som vill vara studentvärd vid olika evenemang!

Du som jobbar som studentvärd lär vara en glad och positiv person som gillar att hjälpa andra och träffa nya människor. Du hjälper bland annat besökare att hitta rätt och svarar på olika frågor som kan dyka upp. Det är bra om du är social, lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Att äga en portion tålamod och vara beredd på att det dyker upp oväntade situationer då och då och att kunna hantera dem är också bra.

Vi behöver dig!

Förutom att du träffar en massa nya människor (och kontakter), något att lägga till i ditt CV så får du förstås också betalt. För närvarande är arvodet 140 kr/timme (plus 12 % semesterersättning).

Evenemang vi behöver värdar till

Vi behöver hjälp vid andra tillfällen än de som finns nedan så anmäl ditt intresse även om det inte passar vid just dessa. Och kom ihåg: även fast du bara skulle kunna jobba ett par timmar då och då så tveka inte att förutsättningslöst höra av dig!

Almedalsveckan och Östersjödagarna (vecka 27) 
Under Almedalsveckan och Östersjödagarna är det full aktivitet på Campus. Förutom universitetets egna program hyr vi ut våra lokaler till externa aktörer.

Välkomstringningar
Inför varje hösttermin, i början - mitten av augusti, behöver vi studenter som ringer nyantagna studenter och hälsar dem välkomna till Uppsala universitet.

Campus Camp (maj 2019 nästa gång)
Campus Camp är ett årligt evenemang då vi bjuder in dem som söker utbildningsprogram vid Campus Gotland som förstahandsval.

Kontakta oss!

Har du några frågor? Låter det skoj? Är du intresserad av att ingå i vår studentvärdspool?

Hör gärna av dig till Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland: mejla yvonne.nasman@uadm.uu.se eller ring 0498-10 8248.