Campus Gotland

Utskrift och kopiering på Campus Gotland

Campus Gotland har en gemensam utskriftshantering för studenter och anställda på Campus.

Det går att skriva ut från datorerna i datorsalarna eller via webben (se nedan). Efter att ett dokument har skickats för utskrift från datorn kan du gå till valfri skrivare på Campus och logga in med ditt passerkort. Då kommer din eller dina utskrifter synas på skrivarskärmen och kan skrivas ut.

Studenter som ska skriva ut, kopiera eller scanna behöver ett aktivt användarkonto vid universitetet och ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkort (som vi kallar Campuskortet).

Prislista för studenter

Som nyinskriven student vid universitetet är ditt utskriftskonto laddat med 20 kronor. I receptionen kan du sedan fylla på kontot för fler utskrifter.

Utskrifter i svart/vitt
A4 svartvit utskrift: 0.60 kr / sida
A3 svartvit utskrift: 1.20 kr / sida

Utskrifter i färg
A4 färg utskrift: 0.65 kr / sida
A3 färg utskrift: 1.25 kr / sida

Kopiering
Samma priser som utskrifter, se ovan.

Skanning till e-post
Kostnadsfritt

Personal vid universitetet

Utskriftssystemet vid Campus Gotland är ett annat än det som används i Uppsala (eduPrint). Som personal vid universitetet måste du alltså knyta ditt passerkort till utskriftssystemet vid Campus Gotland. Det gör du i receptionen på plan 1.

Skriv ut via webben

Har du en bärbar dator och inte vill skriva ut från en dator i någon av datorsalarna rekommenderar vi dig att använda vår funktion för att skriva ut via webben. När du laddat upp ditt dokument till funktionen och väljer att skriva ut så kan du gå till valfri skrivare på Campus och logga in med ditt passerkort för att få utskriften.