Campus Gotland

Öppet på Campus under helgerna

2017-12-04

Information kring hur vi har öppet och stängt på Campus Gotland mellan 6 december 2017 - 8 januari 2018.

This information in English.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken
IT-stöd och Helpdesk bemannar reception, telefon och mail som vanligt fram till 21 december.

När receptionen är stängd (22 dec - 7 jan) sker inte heller någon bemanning av helpdesk där. Under denna tid är dock telefon och mejl bemannad på vardagar normal arbetstid: helpdesk@campusgotland.uu.se, telefon: 0498 - 10 8202.

Receptionen

Receptionen är stängd 22 december - 7 januari. Öppnar åter 8 januari.

Restaurangen

Restaurang Maltfabriken är öppen till och med 22 december. Därefter stängt och öppnar åter 8 januari.

Språkverkstaden
Språkverkstaden är

stängd 18 december - 7 januari. Öppnar åter 8 januari.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 22 december - 7 januari. Öppnar åter 8 januari.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi tar ledigt 20 december - 7 januari. Öppnar åter 8 januari.

Studentservice (Studieadministration, Examens- resp internationell handläggare):

- Studieadministrationen finns i receptionen till och med 21 december.

22 december till 7 januari når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se.

Från och med 8 januari finns vi åter i receptionen som vanligt.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Studentportalen, under fliken ”Mina studier".

- Examenshandläggare finns på Campus till och med torsdag 21 december och är efter helgdagarna på plats 2 januari - 5 januari. Övriga vardagar hänvisar vi till Examensenheten: 018-471 1914 eller examen@uadm.uu.se.

- Internationell handläggare på Campus är ledig 6 december - 8 januari. Under tiden hänvisar till Internationella kansliet via mobility@uu.se. Öppnar åter för drop-in 9 januari.

Studievägledningen

Studievägledningen har drop-in på måndagar till och med 18 december. Bokningsbara tider fram till och med 21 december se www.timecenter.com/campusgotland/

• 22 december - 1 januari: stängt.
  • 2 - 5 januari: öppet för telefon, mejl och bokade samtal.

Studievägledningen öppnar ”som vanligt” med drop-in måndag och torsdag samt bokningsbara tider från och med 8 januari.

Har du frågor om studier helgfria dagar då vi har stängt: kontakta Centrala studievägledningen via studentservice@uu.se.

------------------------------------------------------------------------
Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Har du sökt utbildningar hos oss i vår? I så fall vill vi tipsa om vår sida checklista på saker att tänka på inför vårterminen 2018.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!