Öppet på Campus under helgerna

2016-12-16

Information kring hur vi har öppet och stängt på Campus Gotland mellan 19 december 2016 - 9 januari 2017.

This information in English.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken

IT-stöd och Helpdesk är stängd 22 december - 2 januari samt 6 januari. Övriga tider hänvisar vi till universitetets centrala Helpdesk: helpdesk@uu.se.

Receptionen

Receptionen är stängd 22 december - 8 januari. Öppnar åter 9 januari.

Restaurangen

Restaurang Maltfabriken är öppen till och med 22 december. Därefter stängt och öppnar åter 9 januari.

Språkverkstaden
Språkverkstaden är

stängd 19 december - 16 januari. Öppnar åter 17 januari.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 23 december - 8 januari. Öppnar åter 9 januari.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi tar ledigt 19 december - 8 januari. Öppnar åter 9 januari.

Studentservice (Studieadministration, Examens- resp internationell handläggare):

- Studieadministrationen finns i receptionen till och med 22 december.

23 december till 9 januari når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se.

Från och med 9 januari finns vi åter i receptionen 10.00 -13.00.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från Studentportalen, under fliken ”Mina studier".

- Examenshandläggare finns på Campus till och med torsdag 22 december och är efter helgdagarna på plats samtliga vardagar (27 - 30 december samt 2 januari - 5 januari).
23 december hänvisar vi till Examensenheten: 018-471 1914 eller examen@uadm.uu.se.

- Internationell handläggare är ledig 21 december - 6 januari. Vi hänvisar istället till Internationella kansliet via mobility@uu.se.

Studievägledningen

Studievägledningen har bokningsbara tider till och med 20 december.  För bokningsbara tider se www.timecenter.com/campusgotland/
Sista drop-in: 15 december  kl. 15.00 – 16.00.
- 21 december - 1 januari: stängt.
- 2 - 5 januari: öppet för telefon, mejl och bokade samtal
- Studievägledningen öppnar "som vanligt" från och med 9 januari.

Har du frågor om studier helgfria dagar då vi har stängt: kontakta Centrala studievägledningen via studentservice@uu.se.

------------------------------------------------------------------------
Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Har du sökt utbildningar hos oss i vår? I så fall vill vi tipsa om vår checklista på saker att tänka på inför vårterminen 2017.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!