Öppet på Campus under helgerna

2018-12-06

Information kring hur vi har öppet och stängt på Campus Gotland mellan 18 december 2018 - 8 januari 2019.

This information in English.

Biblioteket

Almedalsbibliotekets öppettider under helgerna hittar du på Almedalsbibliotekets webbplats.

Helpdesken
IT-stöd och Helpdesk bemannar reception, telefon och mail som vanligt fram till 20 december.

När receptionen är stängd (21 dec - 6 jan) sker inte heller någon bemanning av helpdesk där. Under denna tid är dock telefon och mejl bemannad på vardagar normal arbetstid: helpdesk@campusgotland.uu.se, telefon: 0498 - 10 8202 förutom 27 och 28 december då vi hänvisar till centrala servicedesken på 018-471 4400.

Receptionen

Receptionen är stängd 21 december - 6 januari. Öppnar åter 7 januari.

Restaurangen

Restaurang Maltfabriken är öppen till och med 21 december. Därefter stängt och öppnar åter 7 januari.

Språkverkstaden
Språkverkstaden är

stängd 21 december - 6 januari. Öppnar åter 7 januari.

Studenthälsan

Studenthälsan har stängt 22 december - 7 januari. Öppnar åter 8 januari. Kontaktuppgifter om du blir sjuk, har svårare psykisk problematik, får en akut situation, osv.

Studentkåren
Gotlands studentkår Rindi tar ledigt 18 december - 7 januari. Öppnar åter 7 januari.

Studieadministration
Studieadministrationen finns i receptionen till och med 20 december.

21 december till 6 januari når du oss via studentservicecampusgotland@uadm.uu.se. Från och med 7 januari finns vi åter i receptionen som vanligt.

Studieintyg, registreringsintyg och Ladokintyg kan du själv ladda ner från "Mitt Ladok".

Examenshandläggare
Examenshandläggare finns på Campus till och med torsdag 20 december och är efter helgdagarna på plats från och med 7 januari. Övriga vardagar, utom 27 - 28 december hänvisar vi till Examensenheten: 018-471 1914 eller examen@uadm.uu.se.

Internationell handläggare (som jobbar med studier och utbyten utomlands):
Internationell handläggare på Campus är ledig 20 december - 6 januari. Under tiden hänvisar vi till Internationella kansliet via mobility@uu.se. Öppnar åter för drop-in 8 januari.

Studievägledningen

Studievägledningen har drop-in på måndagar och torsdagar till och med 13 december. Bokningsbara tider fram till och med 21 december se www.timecenter.com/campusgotland/

• 22 december - 7 januari: stängt.
  • 7 - 11 januari: öppet för telefon, mejl och bokade samtal.

Studievägledningen öppnar ”som vanligt” med drop-in måndag och torsdag från och med 14 januari.

Har du frågor om studier helgfria dagar då vi har stängt: kontakta Centrala studievägledningen via studentservice@uu.se.

------------------------------------------------------------------------
Du kommer in i Campus Gotlands lokaler även under de tider vi har stängt. Se bara till att du har ett giltigt passerkort. Läs mer om passerkorten här.

Har du sökt utbildningar hos oss i vår? I så fall vill vi tipsa om vår sida checklista på saker att tänka på inför vårterminen 2019.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Uppsala universitet - Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och Gotlands studentkår Rindi!