Påminnelse: Tyck till om din utbildning i Studentbarometern

2018-12-07

Nu är det en vecka kvar innan Studentbarometern stänger. Om du inte redan har gjort det – hjälp oss bli bättre genom att fylla i enkäten.

Den 6 november skickades Studentbarometern ut till alla studenter vid Uppsala universitet. Nu vill vi påminna dig som inte redan svarat att gå in och fylla i enkäten. Alla svar är lika viktiga – det spelar ingen roll vilken utbildning du går.

Enkäten stänger vid midnatt, natten till lördag 15 december.

För första gången genomför Uppsala universitet en enkätundersökning riktad till alla studenter vid hela universitetet – Studentbarometern. Vi vill veta vad du tycker om ditt lärande och din studiemiljö, för att vi ska få bättre koll på styrkor och svagheter i våra utbildningar. Målet är såklart att alla våra kurser och program ska hålla högsta möjliga kvalitet.

Du kan välja att svara på svenska eller på engelska och enkäten beräknas ta ungefär en kvart att fylla i. Du kan när som helst pausa och fortsätta senare.

Din länk till enkäten har skickats till din studentmejl.

Vi hoppas att du vill vara med och påverka din utbildning genom att besvara Studentbarometern!

(Om du har några frågor kan du skicka dem till uu-studentbarometer@uadm.uu.se.)