Campus Camp

Campus Camp är ett årligt evenemang vid Uppsala universitet - Campus Gotland. Inbjudan går ut till dig som söker utbildningsprogram vid Campus Gotland som förstahandsval.

Huvudsyftet med Campus Camp är att du som blivande student ska få en känsla av Visby som studentstad och för att du ska kunna få svar på alla de frågor du kan tänkas ha kring ditt studieval på Campus Gotland.

Campus Camp äger rum fredag - lördag (två dagar) i mitten av maj varje år.

Hur anmäler jag mig?

Inbjudan går ut via e-post i mitten av april till dig som sökt ett utbildningsprogram på grundnivå hos oss som förstahandsalternativ. Vi kan tyvärr bara ta emot ett begränsat antal deltagare, så tveka inte att anmäla dig så fort du får en inbjudan!

Uppsala universitet och Gotlands studentkår Rindi (med stöd från Region Gotland och Destination Gotland) bjuder dig då på gratis båtresa, boende, mat, studentaktiviteter, träff med lärare och hur mycket information som helst om programmet du sökt. 

Prova på studentliv

Väl framme i Visby bjuder Gotlands studentkår Rindi in er till studentlivet: häng med studenter i Almedalen och på kårhuset där det också blir middag och studentaktiviteter.

På kvällen slår studentpuben upp sina portar. Festa och lär känna andra som sökt och våra nuvarande studenter! 

På lördagen får du svar på alla dina frågor

På lördagen bjuder Region Gotland på brunch i universitetets restaurang. Du får då sitta tillsammans med andra som sökt till ditt program, lärare och nuvarande studenter.

Efter det får du prata med studenter, kårordförande, lärare, studievägledare och boendeförmedlare om studier, boende, studielån, resor, antagning och allt som du kan tänkas ha frågor om. Du får också en bild och en känsla av hur utbildningen du sökt går till.

Nästa Campus Camp äger rum i maj 2017!

Nästa Campus Camp äger rum hos oss i Visby 19-20 maj 2017.

Under tiden kan du kika runt på våra utbildningssidor för att få en uppfattning om hur det kan vara student på Campus Gotland.

Kontakta oss om du har frågor

Kontakta gärna Yvonne Näsman, projektkoordinator vid Campus Gotland, om du har några frågor om Campus Camp: yvonne.nasman@uadm.uu.se.

Våra program 2017/2018

Läsåret 2017/2018 ges 17 program på grundnivå och 4 program på avancerad nivå vid Campus Gotland. Sen anmälan är öppen.

Se och hör några studenter berätta om sitt studentliv i Visby

Se och hör studenterna Hanna, Nazmee, Astrid, Lilaf, Oskar och Josefin berätta om vad de tycker om att plugga på Campus Gotland.

Plugga på Campus Gotland

Uppsala universitet - Campus Gotland skapades 1 juli 2013 när Högskolan på Gotland gick samman med Uppsala universitet.