Tyck till om din utbildning i Studentbarometern

6 November 2018

Idag 6 november börjar vi skicka ut Studentbarometern till alla studenter vid Uppsala universitet. Håll utkik i din studentmejl!

För första gången genomför Uppsala universitet en enkätundersökning riktad till alla studenter vid hela universitetet – Studentbarometern. Vi vill veta vad du tycker om ditt lärande och din studiemiljö, för att vi ska få bättre koll på styrkor och svagheter i våra utbildningar. Målet är såklart att alla våra kurser och program ska hålla högsta möjliga kvalitet.

Du kan välja att svara på svenska eller på engelska och enkäten beräknas ta ungefär en kvart att fylla i. Du kan när som helst pausa och fortsätta senare.

Din länk till enkäten skickas ut till din studentmejl. (Det kan dröja någon dag innan alla studenter fått utskicket.)

Vi hoppas att du vill vara med och påverka din utbildning genom att besvara Studentbarometern!

(Om du har några frågor kan du skicka dem till uu-studentbarometer@uadm.uu.se.)